Projectmatige HR-ondersteuning en begeleiding nodig bij al jouw ondernemingsvraagstukken?

Wijzigingen in de organisatie betekent wijzigingen in álle processen op het gebied van HR. Ben je bezig met het (her)inrichten van je organisatie en heb je ondersteuning nodig bij HR-gerelateerde processen? Dan kunnen wij je helpen. Bij HR Abonnement bieden we naast structurele ook projectmatige ondersteuning en helpen we je om projecten in goede banen te leiden.

Herken je dit?

  • Je wilt graag advies bij het inrichten of herinrichten van je organisatie.
  • Om medewerkers aan je te binden wil je een functiehuis en salarishuis dat duidelijke kaders biedt mét ontwikkelmogelijkheden en groeimogelijkheden.
  • Je wilt een arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen, passend bij de huidige arbeidsmarkt en zoekt een professional om hierover te sparren.
  • Onboarding vindt je belangrijk en je wilt daarom graag een goed onboardingprogramma laten opstellen en implementeren.
  • Je gaat fuseren met een ander bedrijf en hebt daar intensieve begeleiding bij nodig.
  • Jij wilt gaan reorganiseren en hebt iemand nodig die met je meedenkt over de uitwerking en implementatie daarvan.

Dit zijn enkele processen of projecten waar ondernemers in de loop van de tijd vaak mee te maken kunnen krijgen. Het is dan fijn als je een ervaren sparringpartner hebt die naar je luistert, met je meedenkt en de processen voor je inricht. We hebben al deze processen al eens doorlopen en hebben daardoor de kennis en kunde in huis, waardoor we snel kunnen schakelen.

Wat levert organisatieadvies je op?

We begrijpen dat ‘de volgende stap’ er voor iedere organisatie anders uitziet. Daarom bieden wij organisatieadvies en ondersteuning op maat. We richten de processen in op basis van jouw behoefte. Dus of het nu gaat over een functiehuis, reorganisatie, fusie, overname of een ander HR onderwerp; de HR Business Partners van HR Abonnement zorgen ervoor dat:

  • het proces in goede banen wordt geleid door middel van projectmanagement; 
  • jouw werknemers weten wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn;
  • jouw project uiteindelijk staat als een huis. 

We ontzorgen je volledig!

Organisatieadvies nodig?

De ervaren HR Business Partners van HR Abonnement helpen je graag met al je organisatievraagstukken op het gebied van HR. Wil je weten wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zetten onze kennis en kunde graag in voor jouw organisatie! Ook voor advies over verschillende HR-vraagstukken kun je bij ons terecht.