Wil je alle payroll mutaties van je personeel uitbesteden?

Er is alweer een maand voorbij en je ziet op tegen het verwerken van de salarisadministratie. Je hebt dan wel een payroll provider die de daadwerkelijke loonstroken voor je regelt (of je regelt de loonstroken nog altijd zelf), maar het administratief proces eromheen vergt veel energie. Het doorgeven van alle mutaties, het controleren van de loonstroken en het doorvoeren van correcties: je bent er veel tijd mee kwijt. Vind je het te ingewikkeld of kost het je veel tijd om alle payroll mutaties van je personeel op een correcte manier te verwerken? De HR Officers van HR Abonnement ontzorgen je volledig!

Salarisadministratie: een tijdrovende klus

Het bijhouden van de salarisadministratie is niet alleen lastig, maar ook nog eens tijdrovend. Dit is een maandelijks terugkerend karwei, waar je telkens weer tijd voor moet vrijmaken. Het verwerken van alle payroll mutaties bevat daarnaast ook nog eens veel details, die je snel over het hoofd kunt zien. Het is dus van groot belang dat dit nauwkeuring gebeurt. Je wilt namelijk niet hebben dat je werknemers een foutieve salarisstrook ontvangen.

Waarom salarisadministratie uitbesteden?

Doordat we je volledig ontzorgen in het verwerken van je payroll mutaties, houd jij tijd over om ‘aan je bedrijf te werken’. Je creëert ruimte om je te focussen op je core business, want dat is wat jij het liefste doet. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de loonstroken van je payroll provider, want onze HR Officers zorgen ervoor dat die loonstrook áltijd klopt. En dat schept vertrouwen en betrokkenheid bij je personeel.

Wil jij je salarisadministratie uit laten besteden?

Neem dan contact met ons op. We ontzorgen je graag bij het verwerken van alle payroll mutaties van je personeel. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is.

Naast je salarisadministratie kun je er ook voor kiezen om je personeelsadministratie uit te besteden. Heb je advies nodig over HR gerelateerde vraagstukken, dan geven we je graag HR-advies.