Over ons

Jouw HR partner met verstand van zaken

Over ons
HR Abonnement staat dicht bij de mensen en de organisaties waarmee we samenwerken. We gaan het échte gesprek aan, luisteren naar de vraag, begrijpen de behoefte en analyseren welke oplossing het beste bij de organisatie past. Voor de één is een uur HR ondersteuning per maand al voldoende, terwijl een ander meerdere dagen per maand gebruik wil maken van onze HR kennis en -expertise. Daarom bieden we flexibiliteit in de vorm van een HR abonnement. Zo kunnen we zowel kleine als grote bedrijven helpen en is iedere onderneming ervan verzekerd dat álle HR zaken goed geregeld zijn.

Verstand van zaken
Ons team van HR Business Partners en HR Officers bestaat uit enthousiaste professionals met een gedegen HR basis en ieder zijn eigen specialisme. Op deze manier bieden we onze klanten een ‘single point of contact’ (SPOC), maar wel met het voordeel van een complementair team dat elkaar versterkt. Als klant van HR Abonnement kun je dus altijd gebruikmaken van alle expertises die wij in huis hebben.

Specialistische kennis
HR betreft vaak onderwerpen die om specialistische kennis vragen uit andere zakelijke disciplines. Daarom werken we samen met gemotiveerde specialisten met een passie voor hun vak. De organisaties waarmee HR Abonnement zaken doet, zijn gerenommeerde bedrijven die willen investeren in menselijk kapitaal. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot effectievere samenwerkingen en betere bedrijfsresultaten. Om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen hebben we korte lijnen met specialisten op het gebied van o.a. pensioen, belastingen, finance, arbeidsomstandigheden en veiligheid, recruitment, verloning, payrolling, advocatuur, re-integratie 2e spoor en coaching. We geloven in de kracht van samenwerken om onze klanten te verzekeren van een kwalitatief goede en aanvullende dienstverlening.

Werken vanuit onze kernwaarden, ons DNA

Integer werken met plezier

Human Resources raakt het hart van de organisatie en daarom zorgen we ervoor dat we te allen tijde integer handelen. Alle HR zaken waar wij mee te maken krijgen, worden op een professionele, onafhankelijke, zorgvuldige en vertrouwelijke manier behandeld. Onze professionals werken met veel passie en plezier om de doelen van jou en je organisatie te bereiken.

Prettig professioneel

We werken prettig professioneel, accuraat en volgens het boekje (als het moet). We zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date is, zodat we onze klanten altijd voorzien van een juist advies, dat voldoet aan de eisen vanuit de wet- en regelgeving. We communiceren op een prettige manier en in begrijpelijke taal en stemmen onze diensten af op de organisatie van onze klanten.

Resultaatgericht op een menselijke manier

We zijn resultaatgericht en zetten alles op alles om jouw doelstellingen te behalen. We doen dit op een menselijke manier. We gaan het échte gesprek aan. Onze communicatie is duidelijk met een zorgvuldig, empathisch, menselijk karakter. Dit is volgens ons de enige manier om de beste resultaten te behalen. 

Dé flexibele vorm van HR ondersteuning op operationeel, tactisch en strategisch gebied

Personeelszaken, bedrijfsgroei en reorganisatie brengen de nodige HR-vraagstukken met zich mee.

  • Ik moet voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources, hoe regel ik dit? 
  • Wat moet ik regelen als ik een organisatiewijziging wil doorvoeren?
  • Op welke manier realiseer ik mijn toekomstdoelen?
  • Ik wil een strategische personeelsplanning maken, hoe pak ik dit aan en hoe voer ik het vervolgens uit?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik verzekerd ben van een up-to-date arbobeleid en Risico Inventarisatie en Evaluatie?
  • Wat is een optimale organisatiestructuur?
  • Wat moet ik doen om mijn medewerkers gemotiveerd en betrokken te krijgen en houden?
  • Kan ik de personeelsadministratie volledig of gedeeltelijk uitbesteden?
  • Wat wordt er van mij als ondernemer verwacht wanneer mijn werknemer voor een langere tijd niet kan werken vanwege ziekte?

We begrijpen dat HR gerelateerde zaken ingewikkelde en tijdrovende onderwerpen kunnen zijn. Daarom biedt HR Abonnement een flexibele vorm van HR ondersteuning op operationeel, tactisch en strategisch gebied. We zijn oplossingsgericht, maar houden altijd rekening met de menselijk kant, omdat dit volgens ons de enige manier is om de beste resultaten te behalen. Dus of je nu één medewerker in dienst hebt of 250.000 (of daar natuurlijk tussenin zit), waar Human Resources nodig is, zijn wij graag je partner!

Organisaties die je al voorgingen